Аграра Ви предлага: Красиви бутикови рози с немски сертификат за качество

Розата е царицата на цветята. Нейната красота и аромат я правят любимка на всички. Няма градина, в която тя да не разпръсква чара си. Предлагаме на Вашето внимание новия ни каталог с рози, в който ще откриете невероятно красиви бутикови „принцеси“, които ще ви оставят без думи с красотата си. 

Красотата, разбира се, е важна, но не по-малко важно е качеството на посадъчния материал и на самия сорт. Нека ви разкажем, защо нашите рози са най-добрият избор, който можете да направите. 

На първо място внасяме ароматните цветя от известния немски производител Kordes. Това е фирма с дългогодишен опит и доказан професионализъм. Немската прецизност във всеки детайл ще задоволи и най-капризния вкус и ще гарантира високо качество на розите. 

Качеството на нашите рози е доказано. Те имат сертификат ADR. Какво означава това? Той е един от най-надеждните сертификати и е символ на немско качество. За да получат такъв документ розите минават най-щателна и прецизна оценка и проверка. Тестват се няколко характеристики: качество на листата, устойчивост на болести (по-специално брашнеста мана и вредители), зимна издръжливост. Това ще ви гарантира сигурност и спокойствие при покупката на любимите ви рози.

В нашия каталог ще намерите и невероятно ароматните рози от серията Parfuma. Всяка от тях има специфичен, приказен аромат, който няма да ви остави безразлични. Той ще изпълни въздуха в градината ви с упойващи нотки, които просто ще ви оставят бeз думи. 

Не по-малко впечатляващи са и катерливите рози, с които може да украсите стена, беседка или ограда. 

Розите пристигат, засадени в саксия, която е удобна и ги защитаваща при транспортиране. И не на последно място - изключително красива. Те са чудесен подарък, който да поднесете при специален повод. 

Но, безспорно, най-важно за всички нас е как изглежда розата. В каталога ни ще откриете разнообразие от багри, сортове, форми на цветовете... Истинско море от красиви рози, което ще изпълни и очите и сърцето ви. Сигурни сме, че няма да останете безразлични към тази неописуема красота. 

Представяме Ви само част от нашите приказни принцеси: 

Роза Abracadabra - Оригинална и запомняща се, тя е истинско вълшебство. Цъфти в червено-бяло-жълто райе. Като нарисувана от четката на художник. Невероятно красива! Но не само цветът й я прави специална, храстовидният й растеж и здраве също са впечатляващи.

Роза Airbrush - цъфти с изключително интересен блестящ цвят, комбинация между кремаво, жълто и оранжево. Краищата й са обкантени с по-светъл цвят. Особено поразителна форма на цветовете и невероятна комбинация на багрите. Компактен растеж. С нея може да оформите красиви букети и флорални композиции.

Роза Gartenspaß - Цветът на този сорт роза е изключително интересен -  жълт с червена граница. Ще внесе много настроение в градината ви. С нея може да оформите красиви букети.

Роза Rosenstadt Freising - Красотата на тази роза е трудно да се опише с думи. Тя е като нарисувана. Бяла с леки червени петна, поставени точно на подходящото място, за да изглежда зашеметяващо. Много издръжлива на замръзване и с добро здраве на листата.

Роза Rosengräfin Marie Henriette - Оригинална и красива роза с нежно розов цвят. Плътни цветове с изискана форма. Тя е от серията Parfuma. Ароматът съчетава интензивно, но не твърде натрапчиво пикантна нотка с класически аромат на роза. Свързващият елемент е прекрасен, мек, свеж аромат на ябълка в средната нотка. Свежият, деликатен аромат на роза подчертава плодовото сърце на аромата до края.

Това е само малка част от красотата, която ще откриете в нашия каталог. Разгледайте го и се убедете сами, че има защо да наричат розата „царицата“ на цветята. Убедени сме, че ще останете запленени от очарованието на нашите бутикови рози.

Освен това ние предлагаме специални торове за рози, които осигуряват балансиран набор от макро и микроелементи, необходими за правилното развитие на растенията, стимулират избиването на страничните издънки и увеличават жизнеността на цветята. В нашите агроаптеки ще намерите и препарати, за предпазване от болести и вредители, за да защитите Вашите любими рози. 

Можете да разчитате на нашите агрономи за полезни съвети, свързани с отглеждането им. Те ще ви консултират как да се грижите за тях, за да се радвате дълго време на красотата им.

Изберете нашите рози – при тях не правите компромис между красота и качество! Получавате и двете.

За повече информация и поръчка:

Аграра ООД

гр. Варна, ул. "Ивайло"2

тел.: 0896 37 75 53; 0890 18 19 18; 0988 93 10 11

office@sortovisemena.bg

www.sortovisemena.bg

 

Copyright 2021 - Livebiz.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram