Гарантирайте си по-добро онлайн присъствие с професионална продуктова фотография

Ако искаме да развием търговската мрежа на нашата фирма, ще имаме нужда от силни позиции в интернет. Все пак никой няма да купи нищо от нашия магазин, ако първо не попадне на него.

Гарантирайте си по-добро онлайн присъствие с професионална продуктова фотография

На помощ идват продуктовите снимки. В днешно време те са на практика задължителни за всеки уважаващ себе си сайт. Но с това не се изчерпва ползата от тях. Фотографията е чудесен инструмент да постигнем това, тъй като така или иначе илюстративните материали са предвиден и приоритетен разход в бюджета на търговеца. Всъщност, ако знаем как да ги използваме правилно, те могат и да ни спестят пари от реклама.

Позициониране в мрежата

Качването на достатъчни количества ново съдържание, придружено със снимки, е най-лесният и бърз начин да се харесаме на така наречените “търсачки”. Така те разпознават нашия интернет сайт като генератор на нова информация и му дават по-висок рейтинг. Благодарение на това, той може да се изкачи до най-популярните резултати при търсене дори и без допълнителни рекламни разходи.

Гарантирайте си по-добро онлайн присъствие с професионална продуктова фотография

Съдържание, което привлича реални потребители

Търсещите машини обаче са само едната страна на монетата. Опитът показва, че малко купувачи са склонни да се доверят на сайт, който не е оборудван с достатъчно снимки. Но за разлика от изкуствения интелект, ние, хората, държим и на субективни неща. Ролята на снимките отдавна не е чисто декоративна, особено когато става дума за магазин. Всяка една предлагана стока трябва да бъдат предложени достатъчно кадри с илюстративен характер, за да буди доверие. Освен това фотографиите трябва да бъдат качествени и интересни, за да привлекат продажби.

Гарантирайте си по-добро онлайн присъствие с професионална продуктова фотография

Конкурентоспособност

Теоретично е възможно да си позволим да не отделим необходимото време на изпълването на нашия сайт с качествено визуално съдържание. Ако обаче просто изберем да го заредим с “някакви” снимки, най-доброто, на което можем да се надяваме, са “някакви” продажби.

Влизайки в е-магазин, потребителят очаква да е вложено внимание във всеки един детайл. Що се отнася до фотографските изображения, там много бързо проличават всякакви евентуални недоглеждания и дори най-дребният непрофесионализъм.

Все пак не бива да забравяме, че онлайн търговията в момента е изключително популярна и почти за всеки продукт има огромно предлагане. Понякога една по-добра снимка в друг магазин би могла да ни коства дори редовен купувач. За да се реализираме добре на пазара, е необходимо да предложим съответното ниво като имидж.

Новите снимки - нов облик за вашия онлайн портал

Както търсачките, така и хората държат на редовното обновяване на всички интернет платформи. Това се отнася с пълна сила и за професионална продуктова фотография . За повечето големи търговци това вече е задължително изискване. Хубавото и тук е, че с една хубава нова визия можете не просто да задържите реномето си на пазара, но и да завладеете нови позиции. 

Можете да го направите под формата на сезонна кампания, а също така и по конкретен повод или тема. Допълнителни точки ще получите, ако заедно с продуктовите снимки обновите и цялостната визия на вашия сайт.

Можем ли да направим продуктовия си каталог без чужда помощ?

Категорично да. За целта обаче ще са ви нужни фотокамери и специални обективи, светлинно оборудване и, разбира се, творческо вдъхновение. Освен това процесът по изготвянето на снимките ще отнеме техническо време и е възможно да блокира изпълнението на други належащи задачи. В крайна сметка има риск да изхарчите дори повече от спестеното за наем на екип фотографи. В зависимост от личните ви качества и умения в областта, е възможно резултатите да не са най-доброто, на което сте се надявали.

Не е нужно да минавате през всичко това сами. За професионални фотографски услуги екипът на PhotoPro е винаги насреща. Ние ще ви помогнем да презаредете визията и присъствието си онлайн с 360-градусови или триизмерни (3D) снимки, макро фотография за фините детайли.

Copyright 2021 - Livebiz.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram