Хотел в Банско, подходящ за семейства с деца

Планирането на почивка е една трудна, но интересна задача. Организаторът трябва да съумее да избере подходящото място за всички, които ще бъдат с него. То от своя страна трябва да съчетава в себе си комфорт и уют. 

Често при избиране на перфектната дестинация родителите се съобразяват с условията, които хотелите предлагат за децата. Важно е всички да се чувстват добре и да имат възможност да разнообразят ежедневието си. Семейната почивка е нещо прекрасно и не бива да има някой, който да изпитва неудобство. 

Хотел в Банско , който не само е много подходящ за повода, но и ще направи почивката ви незабравима, е именно апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Това място показва перфектната комбинация между лукс и комфорт. Екипът обръща внимание на всеки детайл и се грижи постоянно за своите малки и големи гости. 

Хотел в Банско, подходящ за семейства с деца

Хотелът се намира в град Банско, който е известен ски курорт. Местоположението му е благоприятно и лесно за намиране. В близост е центърът на града, по чиито стари и красиви улици може да се разходите, докато сте там.

Лъки Банско е сред топ 10 на хотелите в страната ни. Предоставя напълно обзаведени апартаменти и студия, които са приветливи и карат обитателите им да се чувстват свободни. Също така хотелът разполага с денонощна рецепция, лоби с бар, три ресторанта, страхотен външен аква комплекс, иновативен СПА център, ски гардероб, детски клуб и площадка, както и компютърни и конферентни зали.

Когато планирате семейната почивка, не се притеснявайте за малчуганите. Те ще бъдат настанени безплатно с вас. Освен това е обърнато специално внимание и са обособени специални места за тях – детски клуб с детегледачки и анимация, детски басейни и площадка. Вие може да се отдаде спокойно на почивката си, докато вашите деца се забавляват. 

Хотел в Банско, подходящ за семейства с деца

Ако децата ви не са заинтригувани от ски или сноуборд, а това е вашият спорт, то оставете ги в стаите за по-малки или големи деца в хотела, където опитни аниматори ще се грижат за тях. Заедно те ще творят, ще играят различни игри и ще развиват мисленето и въображението си. Помещенията са оборудвани с приспособления като въздушен хокей, настолен футбол, баскетбол, интерактивна дъска и плейстейшъни.

Създадени са две изцяло оборудвани зони с безплатен интернет, които ще привлекат малките компютърни изследователи. 

Все пак е добре да поиграят на чист въздух. Изведете ги на външната площадка, където децата могат да лудуват на спокойствие в обезопасена среда. За тях са сложени пясъчник, люлки и пързалки, катерушка и къщичка. Мястото е много подходящо за децата, защото чистият въздух ще ги зареди с енергия и те ще се забавляват. 

Хотел в Банско, подходящ за семейства с деца

Може да изберете общо семейно занимание в хотела. В СПА центъра има басейни, които са подходящи за вас и такива, които са за децата. Те отговарят на стандартите за безопасност и за ползвателите и тяхното благополучие се грижи спасител. 

Друга дейност, с която може да разнообразите и да оползотворите времето си, е излизането от заключена стая с помощта на логическо мислене. Ескейп стаите са тръпка за малки и големи, защото ще ви пренесат в друга реалност за определено време, от която излизате, решавайки задачи. Създадени са две стаи с различни теми, като едната е подходяща за деца до 6 годишна възраст, а другата – до 8 г. Екипът на хотела се е погрижил за щастието на малчуганите, защото на изхода ги чака и награда. Можете да получите снимки от това приключение от екипа на хотела по вашия имейл. 

Хотел Лъки Банско е перфектната дестинация за семейна почивка и заради отличните си цени и пакети спрямо сезона, празниците или ваши лични поводи. 

Гарантирайте си незабравимо преживяване, като потърсите услугите на хотела. Екипът му очаква семейството ви с нетърпение. 

Copyright 2021 - Livebiz.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram