Кои са най-добрите процедури за отслабване?

Няма жена, която да не иска да подобри поне малко тялото си и обикновено това е в посока намаляване на килограмите и стягане на формите. Лошото е, че всичко това изисква време за тренировки, дисциплина за хранителен режим и изобщо усилия, които не всяка дама може да си позволи да положи в ежедневието си. Благодарение на козметичните процедури обаче, ефект на отслабване може да бъде постигнат и то без да се налага жената да напусне работа и да стои в залата за тренировки по цял ден. Безспорно има много козметични процедури, които не показват добри резултати, ние обаче решихме да отличим останалите, на които можете да се доверите. В Центрове за естетична медицина Enigma ще ви дадат насоки, кои терапии ще повлияят най-добре на тялото ви и колко често трябва да ги прилагате, ние тук само ще ви разкажем малко повече за самите процедури. Нека да започваме.

Отслабваща терапия

Всяка частица в телата ни има своя функция. Безспорно има значение какво приемаме, но също така има значение и дали можем да усвоим веществата, които сме приели, в това число храна и вода. Може да сте чували за серамидите, които отговарят за задържането на течностите в клетката. Ако те не са достатъчно на брой, тогава клетките в кожата ни изсъхват и стават груби на пипане. Ако тялото ни не разполага с достатъчно серамиди, то колкото и да се хидратираме няма да има никакво значение. Когато не става въпрос обаче само за кожата ни, серамидите отговарят и за още една задача, а именно изхвърлянето на мазнините и метаболизма на клетката.

Отслабващата терапия включва точно това - серамиди, серум с ампули, гел и крем. Всички те са предназначение да повишат циркулацията на кръвта в дадената област, например корем и бедра, и да подпомогнат натрупаните мазнини да се изхвърлят от тялото. Това липокаталитично действие се случва благодарение на специалните екстракти, които са вложени в терапията, витамините, масла, кофеин, коензим А и карнитин.

жена след терапия за стягане на тялото

Терапия за стягане на тялото

Правило ли ви е впечатление, че дори слаби хора не изглеждат добре, макар и да е видимо, че нямат прекалено много натрупани мазнини. Проблемът се крие в отпуснатата кожа и състарения ѝ вид. За съжаление, телата ни се нуждаят от постоянна и внимателна грижа. Стегнатата форма на практика означава гладка кожа със здрав вид и се постига с достатъчно усвоени витамини и полезни екстракти. Терапията за стягане на тялото отново включва серамиди, благодарение на които всички останали съставки успяват да бъдат максимално усвоени от кожата. Включва ампули, серум, гел и крем, които са разработени да регенерират вече поостарелите клетки, да освежат и добавят еластан, колаген и витамини. Нещо повече, дори ще стимулират кожата сама да започне да произвежда колаген, който да ѝ осигури стегнатия вид и за в бъдеще.

Отслабване чрез дермосоник

Дермосоник е името на програма, която се прилага благодарение на специална апаратура. Тя е на база на вакуум и ултразвук. Специално разработената програма позволява да се третират области от тялото, които са предразположени към напълняване и задържане на прекалено много мастни клетки, целулит. Освен бедрата и корема, тук можем да добавим и ръцете и дупето. Ако ви предстои да се подложите на липосукция или пък вече сте минали процедурата, то дермосоник със сигурност ще ви помогне да максимизирате резултатите. Освен това, тази процедура се препоръчва и когато са налице някакви белези от операции, които е необходимо да бъдат стимулирани да се възстановят по-бързо.

За заключение

Стремежът към красиво и добре изглеждащо тяло не е нужно да се превръща в съжаление и козметичните процедури са се погрижили да ни осигурят възможност за лесно постигане на целите ни. Само и единствено трябва да отсеете добрите процедури за вас и за вашето тяло.

Copyright 2021 - Livebiz.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram