Летен лагер – подарете незабравимо лято на своето дете

Ваканцията на децата е време за почивка и забавления, но и период за нови приятелства и преживявания. Какви положителни емоции ще имат зависи в голяма степен от родителите. Подарете незабравимо лято на своето дете, като го изпратите на летен лагер . Мястото трябва да е внимателно подбрано, а международният детски езиков лагер ЛъкиКидс в Банско предоставя всички условия за здравословно, приятно и полезно прекарване на времето. 

Много приключения и ежедневни активности сред природата 

В ЛъкиКидс приключенията започват от първия момент и всеки ден предоставя много възможности за спорт, игри и туризъм. Голяма част от активностите се случват на чист въздух под открито небе. Програмата на международния езиков лагер е насочена към разнообразното развитие на детето и формирането на нови умения, за което в лагера са създадени отлични условия. 

Една от големите атракции е конната езда. Общуването с конете създава голяма радост на децата, повечето от които за първи път виждат отблизо животните с благородна осанка. Първите уроци по езда се вземат под ръководството на опитни инструктори.

Летен лагер – подарете незабравимо лято на своето дете

Спортните занимания са разнообразни и всеки може да избере в кое от тях да се включи. Лагерниците с удоволствие играят футбол, волейбол и федербал. Пускането на хвърчила също е сред любимите забавления и предизвиква възторг, особено сред най-малките. Има и възможност лагерниците да усвоят тънкостите на планинското колоездене. Това става под наблюдението на инструктори, а колелетата и каските се осигуряват от лагера.

 Летен лагер – подарете незабравимо лято на своето дете

Лагерниците със състезателен хъс имат възможност да участват в спортната игра пейнтбол. Децата получават специална екипировка, осигурена от лагера. Всеки играч получава инструктаж за стриктно спазване на правила за безопасност. Сценарият предвижда разделянето на отбори, като участниците се целят с цветни топчета. Това преживяване е ново за много от децата и те дълго разказват след това за преживените емоции.

По време на престоя в лагера се организират и екскурзии до забележителности в региона. Децата с ентусиазъм се включват и в походите по живописните планински маршрути и очакват с нетърпение пикниците на поляна. 

 Летен лагер – подарете незабравимо лято на своето дете

Игри и занимания по интереси

Участниците в лагера могат да избират занимания по интереси. Децата развиват талантите си в областта на музиката, изобразителното изкуство и танците. Те пробват сръчността и въображението си с изработване на къщички за птици и рисуване на тениски.

Сред забавленията са вечерните партита, които съдържат и образователен елемент. Те са по предварително обявена атрактивна тема, като например нощен лов на съкровища, истина или предизвикателство, бинго вечер, неоново парти, вечер на националностите. Малките са най-активни в боя с възглавници, а всички се включват в тържествена Гала вечер.

Перфектният СПА център дава възможност за плуване и игра в топлия био басейн на апартхотела Лъки Банско, в който са настанени лагерниците. 

 Летен лагер – подарете незабравимо лято на своето дете

Организират се и готварски курсове, които дават възможност за придобиването на кулинарни умения. Най-приятният момент е дегустацията на вкусните произведения.

 Летен лагер – подарете незабравимо лято на своето дете

Децата учат английски докато играят

Ваканцията освен забавна, може и да е много полезна за усвояването на чужд език. Докато играе със своите връстници, детето може неусетно да научи английски, без да се налага да зубри теория.

В лагера приемат деца от 5 до 15 години, независимо от познанията им по английски. Образователната програма е съобразена с възрастта на участниците и нивото им на владеене на езика. Децата работят по интересни теми, като по този начин едновременно с чуждия език усвояват знания и в други области. 

Интерактивното обучение се провежда под формата на игри и други занимания, като се акцентира върху аудио-визуалните възприятия на малчуганите. Използват се най-съвременни методики като Монтесори , Слънчева педагогика и сугестопедия. Децата лесно преодоляват езиковата бариера и придобиват самочувствие, че могат свободно да се разбират с новите си приятели на английски.

 Летен лагер – подарете незабравимо лято на своето дете

През цялото време за лагерниците се грижат учители и аниматори. Престоят в петзвездния апартхотел Лъки Банско е организиран на базата на пълен пансион с пет хранения на ден, а менюто е здравословно и много разнообразно. 

След добре прекараната почивка в Лъки Кидс лагерниците за кратко време стават по-самостоятелни, а за родителите остава удовлетворението, че са осигурили незабравима ваканция на своето дете. 

Copyright 2021 - Livebiz.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram