Шест съвета за избор на подходяща чанта

Чантата, която е изключително приложима и подходяща за вашите нужди, не само ви помага да се снабдите с необходимите вещи, но и ви дава увереност и комфорт.

Всички имаме една или две слабости, а моята е чаша силно кафе, чаша (или две) вино каберне и страхотни дизайнерски чанти. Признавам, че имам мания по чанти от наистина висок клас. И макар че повечето от тези чанти тук са скъпи, със сигурност можете да намерите и други варианти на различни цени. И независимо от бюджета ви имам съвети за стил, които ще ви помогнат да намерите перфектната инвестиционна чанта.

брошури и каталози на магазини

Изберете висококачествена чанта

Когато търсите перфектната инвестиционна чанта, е важно да търсите качество. Купете най-доброто качество, което можете. Това е чанта, която ще носите със себе си на множество събития и не искате да се задоволявате с нещо по-малко от невероятно качество. За разлика от роклята, която трудно може да бъде носена отново, чантата е нещо, което може да бъде носено отново и така лесно да се пренареди в гардероба.

 

Изберете кожа

Кожата е чудесна материя, защото старее много добре. Тя е едно от редките неща в живота, които изглеждат по-добре с напредването на възрастта. Ето защо тя е чудесен избор за инвестиционна чанта. Можете да имате това изделие в продължение на години и то само ще става все по-добро и по-добро, трябва ли да казваме повече?

 

Изберете неутрален цвят, който обичате

Винаги съм склонна да избера nude, сиво или черно, когато инвестирам в чанти. Това е класически и многостранен цвят, който може да се съчетае с почти всичко. От дънки и потник до малка черна рокля - неутралната чанта може да допълни толкова много различни стилове, елементи и характери.

 

Поддържайте я структурирана

Без значение към какъв стил гравитирате - геометричен, линеен, органичен, структурната чанта винаги е най-добрата идея. Тя ще издържи по-добре на ежедневното износване и лесно ще запази формата си. Последното нещо, което искате, е провиснала чанта, вместо това заложете на елегантен и структурен стил, който ще издържи по-дълго.

 

Избягвайте чанти с големи лога

Както всяко нещо, така и тенденциите идват и си отиват. Когато инвестирате в дамска чанта, трябва да се опитате да мислите в дългосрочен план. Все пак се насочете към артистична чанта или към реномиран етикет, но се опитайте да избегнете голямо лого, което ще изкриви мястото на покупката. Изтънчеността винаги е по-шикозна и ще издържи проверката на времето.

 

Поддържайте минимално количество обков

Има редица невероятни чанти, които се показват в момента, които имат сложен обков и сложни детайли. Въпреки че тези изделия може да привличат погледа и да са изумителни, те не са създадени за реалния живот. Когато става въпрос за обков, по-малкото е повече. Никога не бихте искали да излезете навън и да ви падне шип или да се откъсне верижка. Чисто от гледна точка на поддръжката и издръжливостта може да искате да оставите чантите с обков на подиума.

 

И, разбира се, не забравяйте да поддържате чантата си чиста, да я съхранявате в торбичката за прах и никога да не я оставяте на пода.

 

 

Copyright 2021 - Livebiz.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram