Телефони Xiaomi - кой е най-добрият?

Имайки предвид новите модели телефони Xiaomi, може би се чудите кой е най-добрият. Има много причини, поради които хората избират Xiaomi пред другите марки като Samsung, Apple, Nokia или Huawei, но за всеки от тях има достатъчно търсене и предлагане. Mi 11 Ultra е най-популярният избор за флагман и е в този клас заедно с iPhone 12 Pro и Samsung Galaxy S21, наред с други топ модели. Ако не сте сигурни какво да вземете, разгледайте нашите ревюта на телефони Xiaomi. И ако все още се съмнявате, приемете нашия съвет и разгледайте информацията за смартфоните от сериата Xiaomi Redmi по-надолу.

Ето предимствата на всяка серия смартфони Xiaomi

Най-добрите телефони Xiaomi

Най-добрият телефон с марката Xiaomi за вашите нужди зависи от вашия бюджет, но трябва да е достатъчно добър. Смартфоните Xiaomi попадат в диапазона от средния до висок клас устройства, което означава, че не е нужно да се притеснявате, че ще получите телефон с надценка. Моделите имат много персонализации, благодарение на MIUI от които да избирате, а потребителският интерфейс има минимално забавяне. Въпреки това, ако търсите телефон от висок клас, Xiaomi Mi 11 Ultra е телефонът за вас.

Mi A2 има 5 MP предна камера и 5000 mAh батерия. Работи с Android v10 и се захранва от 2,0 GHz Mediatek Helio G25 осемядрен процесор. Що се отнася до живота на батерията, Mi A2 може лесно да издържи цял ден при умерена употреба. Има 33W възможности за бързо зареждане, което означава, че можете да заредите устройството само за 59 минути.

Xiaomi Redmi

Redmi са смартфони Xiaomi от нисък към среден клас, предлагани в различни хардуерни вариации и цветове. Xiaomi за първи път представи Redmi през ноември 2013 г. Въпреки че вече не е най-евтиният телефон, той все още е солиден избор за хора с ограничен бюджет. Достъпната му цена е определящият фактор за успеха на устройството. Ето три причини, поради които е толкова популярен избор. Претеглете възможностите си и решете сами!

Xiaomi има десетки обикновени магазини в света. Тези магазини продават всякакви продукти и аксесоари на Xiaomi, включително аксесоари за вашия умен дом като прахосмукачки роботи, летящи дронове, пречистватели на въздуха у дома, електрически тротинетки и други. Но на първо място китайския бранд е познат със своите Xiaomi smartphone. Някои магазини дори предлагат приложения на Google. Закупуването на Xiaomi Redmi е лесно - просто следвайте връзките по-долу, за да започнете да пазарувате. Можете да спестите време и пари, като сравнявате цените онлайн и в магазините. Но преди да направите покупка, разгледайте характеристиките на различните модели и серии смартфони Xiaomi.

Xiaomi Poco

Ако търсите надежден смартфон от среден към висок клас смартфони Xiaomi, то серията Poco може да е най-добрият ви избор към момента за 2020 година. Той има солиден дизайн и отлични спецификации, включително защитен екран Corning Gorilla Glass 3, скенер за пръстови отпечатъци, а някои модели и поддръжка на две SIM карти. Някои модели Xiaomi Poco са насочени към мултимедията и игрите, като също имат 3,5 мм жак за слушалки и два изхода за високоговорители на гърба. Високоговорителите звучат добре, но може да имате проблеми с премахването на IMEI стикера.

Изживяването с MIUI софтуера за персонализация е приятно. Известията се доставят без проблем и се появяват на началния екран, дори когато телефонът е заключен. Дизайнът на телефоните Xiaomi Poco е изчистен и минимален, като естетически приятният потребителски интерфейс на MIUI се отклонява леко от фабричния Android, подобно на Pixel на Google. Прозорците за уведомяване са изненадващо близки до най-добрите функции на Android, а общата скорост на телефоните е повече от отлична. За справка на хората, които търсят по-дълго време автономна работа, POCO M4 PRO също има приличен живот на батерията, благодарение на капацитет от 5000 mAh.

Вие сами трябва да прецените, коя серия смартфони Xiaomi ще удовлетвори всички ваши изисквания. Ако имате нужда от консултация се свържете с консултантите на https://www.mobilepoint.bg/ и ги помолете за допълнителна информация.

Copyright 2021 - Livebiz.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram